Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Δυνατό φιλικό για τον ΑΟ Λαμίας με τον Ολυμπιακό!

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων και μέσα σε αυτό βρίσκεται και ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Λαμίας.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων και μέσα σε αυτό βρίσκεται και ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Λαμίας.

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένει τον ΑΟ Λαμίας στις 8/9. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα δώσει δύο φιλικά εντός έδρας Ελλάδος πριν ταξιδέψει για την Τουρκία και το ένα εξ΄αυτών θα είναι με την λαμιώτικη ομάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα της Volley League Γυναικών

Η ανακοίνωση:

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων.

Οι “ερυθρόλευκες” θα δώσουν 5 φιλικά προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν την προκριματική φάση του CEV Champions League και τις αναμετρήσεις με την Αστερίξ (21/9, στις 19:00 στο Ρέντη, το πρώτο ματς και 28/9, στο Βέλγιο το δεύτερο).

Στις δύο πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμία και τον Πορφύρα στο Ρέντη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Τουρκία για μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων με την Τurkish Airlines, την Vakifbank και την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών : 

08/09 Ολυμπιακός – Λαμία
11/09 Ολυμπιακός – Πορφύρας
14/09 Turkish Airlines – Ολυμπιακός
15/09 Vakifbank – Ολυμπιακός
16/09 Galatasaray – Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Back to top button