Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θετικός για δύο ομίλους ο ΠΣΑΠ, αλλά με όρους

Κρίσιμες είναι οι μέρες για τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών να είναι θετικός, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, καθώς υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, που όμως επηρεάζει σαφώς και την τρίτη κατηγορία.

Η μία σκέψη είναι να αυξηθούν οι ομάδες σε 18 και 16 σε Super League 2 και Football League αντίστοιχα, ενώ η δεύτερη εναλλακτική είναι να καταργηθεί εντελώς η Football League, να υπάρξει συγχώνευση των δύο κατηγοριών και να υπάρξει χωρισμός σε ομίλους.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και αναμένονται άμεσα συνάντηση με την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση του ΠΣΑΠ, που ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες η άποψή του παίζει μεγάλο ρόλο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι θετικός με τη συνένωση των κατηγοριών αρκεί να υπάρχει κατώτερο όριο παρουσίας Ελλήνων παικτών στις αποστολές των ομάδων, με τον αριθμό των 14 να είναι ο επιθυμητός.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button