ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αποχώρηση του Γκούγκα, η επιλογή του Τρούμπουλου και η μεταγραφή!

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία και αφήνει πίσω του ένα κενό, το οποίο είτε θα καλυφθεί εκ των έσω ή με μεταγραφή.

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία και αφήνει πίσω του ένα κενό, το οποίο είτε θα καλυφθεί εκ των έσω ή με μεταγραφή.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Γκούγκα Παλαβαντισβίλι πλέον για τον ΠΑΣ Λαμία δεν υπάρχει. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, για προσωπικούς λόγους επέστρεψε στην πατρίδα του και πλέον ο τέταρτος του κέντρου δεν υπάρχει.

Έτσι, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις κλασσικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν ως αμυντικά χαφ και ο λόγος είναι για τον Σάββα Γκέντσογλου, τον Φάνη Τζανδάρη και τον Ντάνι Μπεχαράνο.

Η κατάσταση του Μπεχαράνο, μπορεί να μην εμπνέει ανησυχία καθώς ο Βολιβιανός είναι γνωστο «λιοντάρι» και θα επιστρέψει σύντομα, όμως κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα του πάρει να επιστρέψει πλήρως και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Έτσι, μετά το πρώτο «καμπανάκι» της αποχώρησης του Γκούγκα, το δεύτερο «καμπανάκι» είναι η ετοιμότητα του Μπεχαράνο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Θέμα αντικατάστασης του Ντάνι δεν υπάρχει και αυτό είναι ξεκάθαρο! Θέμα για αντικατάσταση του Γκούγκα όμως, ίσως να υπάρχει! Ο βραχύσωμος μέσος, ήταν παίκτης του βασικού ροτέισον της ομάδας που όχι μόνο έδινε βοήθειες αλλά πρόσφερε ουσιαστικά στην ομάδα με την παρουσία του.

Γκούγκα πλέον δεν υπάρχει άρα η λογική λέει πως οι «κυανόλευκοι» ίσως βγουν στην αγορά για ένα αμυντικό χαφ. Ή μήπως όχι; Μία μεταγραφή ενός αντικαταστάτη του Γεωργιανού φαντάζει ίσως η πιο εύκολη επιλογή. Το στοίχημα για τον Γρηγορίου όμως, θα είναι να «καλύψει» το κενό με ποδοσφαιριστή που υπάρχει ήδη στο ρόστερ και αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τρούμπουλο.

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από πέρυσι, έχει πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία με τον σύλλογο και ήδη έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον προπονητή της Λαμίας στα φιλικά, δείχοντας πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να στηριχθεί και να δημιουργηθεί μία επιπλέον λύση για το κέντρο.

Εννοείται πως υπάρχουν κι΄άλλες επιλογές από το υπάρχον ρόστερ που μπορούν να παίξουν ως αμυντικά χαφ, όπως αυτή του Άνταμ Τζανετόπουλου και του Γιάννη Σκόνδρα, αλλά τα πράγματα ίσως να είναι πιο απλά και ο αντικατάστατης να έχει ήδη βρεθεί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button