Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μένει στην ΑΕΚ ο Τζανετόπουλος!

Δεν θα δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ τελικά ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Η ΑΕΚ πήρε το ρίσκο και παρά την απουσία του Τσιγκρίνσκι που μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες και το ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Λαμπρόπουλος, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού παρότι δούλευε εντατικά από την Κυριακή πάνω σε αυτό και είχε έτοιμες τρεις πολύ καλές λύσεις που απλά περίμεναν το τελικό οκ της ΑΕΚ. Τελικά ο εκλεκτός  που θα προέκυπτε από τους Μάνουσον, Ντάγκλας και Κοσάνοβιτς δεν ειδοποιήθηκε ποτέ αφού τα δεδομένα άλλαξαν ουσιαστικά το βράδυ της Τετάρτης.

Σε συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ όπου συζήτησαν για όλα και κυρίως για τον… Αραούχο, που αποτελούσε διακαή πόθο και των δύο, πάρθηκε τελικα η απόφαση να μην γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού παρότι ουσιαστικά η ομάδα αυτή την στιγμή η ομάδα έχει μόνο τους Βράνιες και Τσόσιτς μαζί με τους νεαρούς Γιανούτσο και Τζανετόπουλο και έρχονται πολύ μεγάλα παιχνίδια σε Ελλαδα και Ευρώπη.

Η απόφαση πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη του Χιμένεθ αφού θεωρήθηκε υπερβολικό να έχει η ομάδα σε δύο μήνες από τώρα εφτά σεντερ μπακ (ο Γιανούτσος υπολογίζεται για αριστερός στόπερ) με τους τέσσερις να είναι εν δυνάμει βασικοί (Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και  οποίος θα ερχόταν). Ο Χιμένεθ μετά την προετοιμασία είχε ζητήσει να μην δοθεί δανεικός ο Τζανετόπουλος παρά τις προτάσεις που υπήρχαν ενώ από την προηγούμενη σεζόν είχε πει στην διοίκηση ότι πιστεύει πολύ στον Γιανούτσο όχι μόνο ως αριστερό μπακ αλλά και ως αριστερό στόπερ και τον έχει χρησιμοποιήσει εκεί σε προπονήσεις και κάποια φιλικά. Η ΑΕΚ αποφάσισε λοιπόν να ποντάρει σε αυτά τα παιδιά και στην… υγεία των Τσόσιτς και Βράνιες. Η απόφαση πάρθηκε και θα κριθεί από τα αποτελέσματα της.

Σίγουρα λύσεις στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει κι ο Γιόχανσον όμως τόσο ο Χιμένεθ όσο και ο Σουηδός έχουν ενημερωθεί ότι από αύριο ο παίκτης δεν θα υπολογίζεται το ίδιο αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αν δεν εχει αλλάξει κάτι ο Γιόχανσον δεν θα ξαναπάρει θέση στις αποστολές. Αν αλλάξει η απόφαση τότε η ΑΕΚ θα βρει σίγουρα λύσεις για το κέντρο της άμυνας από τον Σουηδό.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button