Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Οι ήττες στα φιλικά (0/8) έχουν φέρνει γκρίνιες!

Ο Ατρόμητος δεν έκανε... σεφτέ στα φιλικά που έδωσε...

Ο Ατρόμητος δεν έκανε… σεφτέ στα φιλικά που έδωσε. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν ασχολείται με τα αποτελέσματα. Ο Γιώργος Σπανός πάλι, αρκετά!

Άλλο ένα φιλικό θα δώσει ο Ατρόμητος αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, πιθανότατα με τη Λαμία. Οκτώ τα έως τώρα που έχει παίξει η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, χωρίς να κάνει νίκη.

Με τα αποτελέσματα στα τεστ προετοιμασίας δεν ασχολούνται οι προπονητές και ο Άνχελ Λόπεθ δεν
αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Από την άλλη όμως η διοίκηση και ο Γιώργος Σπανός, μόνο ικανοποιημένος δεν δείχνει από τα όσα έχει δει. Ηδη οι πρώτες γκρίνιες έχουν ακουστεί.

Λογικό σε ένα βαθμό. Πολλά τα λεφτά που έχει… σπρώξει για μεταγραφές. Πίριτς (δεν βγαίνει η συγκεκριμένη επιλογή), Χατζηισαϊας (μακριά από τον καλό εαυτό του), Σπιριντόνοβιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μπετινέλι, Καρτάλης, Πισάνο, Κλωναρίδης, Κουλούρης, Τζαβίδας, έχουν εκτοξεύσει το μπάτζετ.

Το οικονομικό… μάτωμα δεν έχει βγει ακόμα στο χορτάρι. Δύο ισοπαλίες (Σαραγόσα 1-1, Ιωνικός 1-1) και ήττες στα υπόλοιπα φιλικά. Από Ελτσε (1- 6), Βαλένθια (0-3), Χετάφε (0-3), Λεβάντε (1-2), Αστέρα Τρίπολης (1-4), ΟΦΗ (1-2).

Έξι ήττες και 22 γκολ παθητικό! Περίπου τρία ανά παιχνίδι! Πολλά, ακόμα και αν πρόκειται για φιλικά. Και δεν είναι μόνο το… ταμπλό.

Και η εικόνα των Περιστεριώτων δεν έχει πείσει ούτε τον πιο αισιόδοξο!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button