ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τέλος ο Τζαγκόεφ από τον ΠΑΣ Λαμία – Γιατί βάζει τέλος στην καριέρα του – τι λέει το ρεπορτάζ

Μια πολύ άσχημη είδηση έγινε γνωστή τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Μια πολύ άσχημη είδηση έγινε γνωστή τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Ο Ρώσος διεθνής Άλαν Τζαγκόεφ θα ρίξει όπως όλα δείχνουν τίτλους τέλους στην καριέρα του αφού τραυματίστηκε και αδυνατεί να επανέλθει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamianow.gr ο παίκτης τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας -οι πληροφορίες αναφέρουν την περασμένη Πέμπτη- και το αποτύπωμα του τραυματισμού ήταν πιο σοβαρό από ότι αρχικά φαινόταν.

Ο παίκτης λύγισε από την άσχημη εξέλιξη και πάνω που είχε αρχίσει να μπαίνει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Μάλιστα άμεσα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης φανερά καταβεβλημένος και απογοητευμένος τονίζοντας τους ότι θα ήθελε να σταματήσει αφού ο τραυματισμός αυτός ήταν πισωγύρισμα για τον ίδιο και δεν θα είχε το ψυχικό σθένος να επανακάμψει. Οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συνεναίσει την συνεργασία τους αφού ο παίκτης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

Διαβάστε και το σημερινό ρεπορτάζ του SportDay:

Βόμβα μεγατόνων στη Λαμία, με τον Άλαν Τζαγκόεφ να δηλώνει στους ανθρώπους της ομάδας ότι σταματάει το ποδόσφαιρο!

Ο Άλαν Τζαγκόεφ έφτασε στην Ελλάδα για τη Λαμία και η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά.

Ο Ρώσος διεθνής προσπάθησε όλο το διάστημα από τη στιγμή της άφιξης του, να ενσωματωθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας, όμως ένας τραυματισμός του, σε σημείο που έχει ευπάθεια (δικέφαλο) τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος προσπάθησε για να επανέλθει, αλλά δεν τα κατάφερε και τη Δευτέρα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως οι όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς νιώθει ότι δεν τον βοηθάει το σώμα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button