Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Προπόνηση κάτω από υψηλές θερμοκρασίες

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο ΟΦΗ στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, με τους Βούρο και Στάικο να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης. #slgr #oficretefc #προετοιμασία #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο ΟΦΗ στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, με τους Βούρο και Στάικο να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια σε μικρό χώρο για την κυκλοφορία και της γρήγορη ανάκτηση της μπάλας αλλά και αγωνιστικό παιχνίδι τεσσάρων ομάδων σε μικρούς χώρους με εστίες περιελάμβανε η σημερινή (19/7) προπόνηση του ΟΦΗ στο Όστερμπεκ, η οποία έγινε κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Πασχάλης Στάικος και Πραξιτέλης Βούρος. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Φροίξος Γρίβας, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (20/7), στις 11:00, ενώ στις 19:00 οι Κρητικοί θα δώσουν τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Ουτρέχτη, ο οποίος θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την Cosmote TV.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button