Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αμραμπατ για Μιλόγεβιτς: «Μου είπε πως ξέρει ότι είμαι fit, με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα σε 40 βαθμούς»

Ο Νορντίμ Άμραμπατ σε δηλώσεις του στην Ολλανδία αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πριν έρθει στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις άλλες προτάσεις που είχε. Τι υπογράμμισε ο ατζέντης του για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση.

Ο Νορντίμ Άμραμπατ σε δηλώσεις του στην Ολλανδία αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πριν έρθει στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις άλλες προτάσεις που είχε. Τι υπογράμμισε ο ατζέντης του για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, στην οποία τόνισε ότι παρά τις προτάσεις που είχε από Ισπανία και Μέση Ανατολή, αποφάσισε να επιλέξει τελικά εκείνη της Ένωσης. Είναι γνωστό άλλωστε πως τόσο το κίνητρο για πρωταθλητισμό όσο και η διατήρηση μιας θέσης στο ρόστερ της Εθνικής του Μαρόκο για το Μουντιάλ έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτήν την απόφαση.

«Στη Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ θα μπορούσα να παίρνω όσα στην Premier League. Επίσης η Ράγιο Βαγεκάνο μου πρόσφερε τη δυνατότητα να παίξω στη La Liga. Η Ισπανία μου αρέσει πολύ αλλά στην ηλικία μου δεν θέλω να παίζω σε ομάδα που μάχεται για την παραμονή. Επίσης η Μάλαγα ήθελε να ξεκινήσει μαζί μου ένα τριετές πρότζεκτ για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε ο Άμραμπατ.

Ο 34χρονος διεθνής Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε μάλιστα τη συζήτηση που είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πριν τη μεταγραφή του στην Ένωση, υπογραμμίζοντας ότι ο Σέρβος κόουτς δεν είχε καμία αμφιβολία για τη φυσική του κατάσταση.

«Ο σύλλογος έψαχνε για έμπειρους παίκτες και γι’ αυτό ήρθε σε μένα. Ο Μιλόγεβιτς μου είπε ότι δεν ανησυχεί για τη φυσική μου κατάσταση γιατί με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι δύο φορές την εβδομάδα στους 40 βαθμούς. Και πρέπει να παραδεχθώ πως είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση», σχολίασε ο Άμραμπατ, τον οποίο ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά από τη Σαουδική Αραβία.

Ατζέντης Άμραμπατ: «Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από τη φυσική του κατάσταση»
Εκτός από τον 34χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό, δηλώσεις στην Ολλανδία για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ έκανε και ο ατζέντης του παίκτη, Μαχμούντ Ελ Μπουστατί, ο οποίος είπε στο Voetbal International ότι ο γιατρός της Ένωσης έμεινε έκπληκτος από τις μετρήσεις του Αμραμπατ στα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Εκπροσωπώ πολλά παιδιά, αλλά λίγα ζουν τόσο πολύ για το άθλημα όσο ο Νορντίν. Δεν πίνει, δεν βγαίνει ποτέ. Αν ζεις σαν επαγγελματίας αποδίδεις. Είναι 34 ετών, αλλά βλέπεις πως φαίνεται… Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από τη φυσική του κατάσταση και εκτίμησε ότι θα μπορούσε να παίξει αμέσως», υποστήριξε.

Όσο για τις άλλες προτάσεις που είχε ο Άμραμπτ, ο ατζέντης του ανέφερε: «Υπήρχαν αρκετές επιλογές. Οικονομικά ελκυστικές προτάσεις ήρθαν από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, ενώ θα μπορούσε να είχε γυρίσει στην Ισπανία. Αλλά επέλεξε μια νέα χώρα όπου ο συνδυασμός μεταξύ της ζωής και του ποδοσφαίρου είναι καλός. Ζουν για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι που είναι εκπληκτικό. Όταν ο Νορντίν περπατάει στην πόλη, τότε αμέσως οι άνθρωποι θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του».

Διαβάστε επίσης

Back to top button