Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: «Στοπ» στους «ασπρόμαυρους» οπαδούς για τη ρεβάνς με τη Ριέκα

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα πλησιάζουν, με τους Κροάτες να βάζουν «στοπ» στην παρουσία «ασπρόμαυρων» οπαδών στη ρεβάνς.

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα πλησιάζουν, με τους Κροάτες να βάζουν «στοπ» στην παρουσία «ασπρόμαυρων» οπαδών στη ρεβάνς.

Ο χρόνος για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα που θα διεξαχθεί στην Τούμπα για τα playoff του Europa Conference League μετράει αντίστροφα, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (19/8, 21:00).

Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει, με την ομάδα από την Κροατία να περνάει σήμερα στην αντίστοιχη δικιά της ανακοίνωση, βάζοντας «στοπ» και επίσημα στους οπαδούς του Δικεφάλου.

Η Ριέκα γνωστοποίησε ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου και επισημαίνει πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

Οι Κροάτες σημειώνουν πως για την είσοδο στο ματς είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ, ενώ η πώληση εισιτηρίων θα γίνει μόνο σε όσους έχουν κροατικό διαβατήριο, σύμφωνα με τις υποδείξεις της UEFA.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι ευθύνη της ομάδας, καθώς αυτές είναι οι οδηγίες που έχουν λάβει από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι ούτε στην Τούμπα θα υπάρχουν οπαδοί από την Κροατία.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button