Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Πήλιος!

Ο Ηρακλής αναζητούσε αριστερό μπακ και τα βρήκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον νεαρό Πήλιο

Ο Ηρακλής αναζητούσε αριστερό μπακ και τα βρήκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον νεαρό Πήλιο

Δεν θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν ο Σταύρος Πήλιος, καθώς ο Ηρακλής τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού.

Ο 20χρονος θα παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει ματς στα πόδια του. Στην προπόνηση της Πέμπτης (19/8) ο Πήλιος δεν έδωσε το παρόν και στη συνέχεια ο Ηρακλής Μεταξάς επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόουτς των Ηπειρωτών δεν αποκάλυψε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. «Θα ενημερωθείτε προσεχώς», ήταν η ατάκα που ειπώθηκε από τους αρμόδιους. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Ηρακλής θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Μεταξύ άλλων ο Μεταξάς εξήγησε πως την τελευταία διετία είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που έχει πάρει στα πόδια του ο Πήλιος και πως θα τον βοηθήσει το να φύγει. Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2023 ο ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο. Ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Δούμτσης. Το Sportime αποκάλυψε πως ο Μεταξάς δεν τον έχει στα πλάνα του και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει ούτως ή άλλως να πάει κάπου που θα αγωνίζεται. Μία από τις ομάδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις είναι η Βέροια.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button