Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Επίκειται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πάει στην Αλ Αχλί»

Θα "πληρώσει το μάρμαρο" για την εντός έδρας με τον ΠΑΣ Λαμία ο Φατίχ Τερίμ;

Θα “πληρώσει το μάρμαρο” για την εντός έδρας με τον ΠΑΣ Λαμία ο Φατίχ Τερίμ;

Περίεργα σενάρια στην Τουρκία για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική της διεύθυνση η εφημερίδα, «Takvim» που επικαλείται ελληνικές πηγές, επίκειται αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τους «πράσινους» και πιθανή μετακόμισή του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, «επικείται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό» και τονίζεται ότι «ο έμπειρος προπονητής δεν μπόρεσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε στα τελευταία ματς και έγινε στόχος της κριτικής των φιλάθλων του Παναθηναϊκού».

Επίσης σημειώνεται πως «σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο υπάρχε ένας εντυπωσιακός ισχυρισμός για τον Τερίμ που αναφέει ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι χειρότερη απ’ αυτήν» και στο τέλος αναφέρεται η ομάδα.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως «ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι αν ο Τερίμ αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να αναλάβει την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας».

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο ελληνικός Τύπος δεν έχει κάνει τέτοιες αναφορές οπότε προφανώς το δημοσίευμα δεν έχει και καμία βάση. Πέραν αιτών, στον Παναθηναϊκό γελούσαν όταν πληροφορήθηκαν τα όσα διαρρέονται «με βάση ελληνικές πηγές».

Διαβάστε επίσης

Back to top button