ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την αισιοδοξία και τα αποκλειστικά… στη διαφωνία!

Καλό το 1,6 εκ. ευρώ στο «κεφάλι», αλλά οι πέντε ομάδες ζητούν διετές «κλειστό» συμβόλαιο! #slgr #lamiafc #CosmoteTV #Nova #συμβόλαιο #τηλεοπτικά_δικαιώματα

Από τη προχθεσινή αισιοδοξία και σιγουριά για έναρξη του πρωταθλήματος, το επόμενο Σαββατοκύριακο, ξανά μανά στην αμφιβολία. Μπορεί στο χορτάρι να υστερούμε, εξωαγωνιστικά τέτοιο σασπένς, κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο!

Πάλι «ντέρμπι» το πότε θα ξεκινήσει η σεζόν. Λαμία, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός και Ιωνικός τα βρήκαν στο οικονομικό με την Cosmote TV, μετά τη συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη NOVA, αλλά βγήκε νέο κώλυμα. Στη διάρκεια του συμβολαίου.

Καλό το 1,6 εκ. ευρώ στο «κεφάλι», αλλά οι πέντε ομάδες ζητούν διετές «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει μονοετές συμβόλαιο και μονομερές δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα έναν! Οπότε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και… κόντρα διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα, θα συνεχιστούν και αύριο.

Από την έκβαση τους, θα φανεί το προς ποια κατεύθυνση θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα η Γενική Συνέλευση (προκήρυξη πρωταθλήματος) και το Δ.Σ. (κεντρική διαχείριση) της Δευτέρας (23/8). «Πίσω Γιάννη τα καράβια» και πάλι στον… αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος. Όπως και να’ χει για να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η προκήρυξη θα πρέπει να υπογραφεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη που έχει προγραμματιστεί επαναληπτική Γ.Σ.

Πάντως, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει συμφωνήσει με τη NOVA, το 7-7 δεν υφίσταται πλέον. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη Παρασκευή, με απλή πλειοψηφία, η προκήρυξη θα ψηφιστεί. Με ότι κίνδυνο ελλοχεύει αυτό. Δεν αποκλείεται οι ομάδες που ρισκάρουν για τα (πιο) πολλά, να χάσουν στο τέλος και τα λίγα (1+1).

Το αποτέλεσμα, είτε αρχίσει άμεσα, είτε όχι, η Super League 1, είναι το εξής: Ότι έχει αρχίζει να κουράζει, πριν ακόμα ξεκινήσει. Κατόρθωμα!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button