Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα σχολεία… πριν τον ΠΑΣ Λαμία στη Ξάνθη!(pics)

«Στα θρανία επέστρεψαν» ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μικρούς φίλους της Ξάνθης FC είχαν οι παίκτες της ομάδας, καθώς εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών επισκέφθηκαν τρία σχολεία του Νομού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μέρα διπλής δράσης ήταν η Πέμπτη (28/9) για την Xanthi FC.

Το πρωινό της ημέρας η ξανθιώτικη ομάδα εκπροσωπήθηκε σε τρία σχολεία του Νομού συμμετέχοντας ενεργά στην 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018 με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ».

Οι ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Τζουρίτσκοβιτς, Μελισσόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος επισκέφθηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, οι Λισγάρας, Θυμιάνης, Κάστρο, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Γκαραβέλης το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης και οι Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Σουλεϊμάν, Σταθάκης, Καμαρά, Συλλά, Κίκε το Γυμνάσιο Γενησέας. Ήταν ένα διαφορετικό πρωινό με την ξανθιώτικη ομάδα να ανταλλάσσει θετική ενέργεια στις δραστηριότητες με τους μαθητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο με τους αγαπημένους τους παίκτες, να ζητήσουν αυτόγραφα, να βγουν φωτογραφίες και να κερδίσουν δώρα μέσα από όμορφους διαγωνισμούς. 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button