Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άμραμπατ: «Είμαι 34 ετών αλλά νιώθω 28»

Ο Νορντίν Αμραμπάτ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τις πρώτες του εντυπώσεις με τους «κιτρινόμαυρους», τους στόχους που έχει αλλά και για την φυσική του κατάσταση.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τις πρώτες του εντυπώσεις με τους «κιτρινόμαυρους», τους στόχους που έχει αλλά και για την φυσική του κατάσταση.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα «elbotola.com», μεταξύ άλλων τόνισε πως παρά το γεγονός ότι διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, νιώθει ότι είναι 28 ετών. Οπως δήλωσε είναι έτοιμος να προσφέρει στην ΑΕΚ και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, ο Αμραμπάτ, ο οποίος έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, αναφέρθηκε και στην μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα χρήματα στη Σαουδική Αραβία είναι τρεις φορές περισσότερα από αυτή που μπορώ να κερδίσω αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, αλλά τα χρήματα δεν είναι τα πιο σημαντικά. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα του Μαρόκου, γιατί πιστεύω στις ικανότητές μου.

Ο αθλητής πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία στον εαυτό του, τι τρώει και τι πίνει, καθώς και να κάνει επιπλέον προπόνηση στο γυμναστήριο μόνος του. Πρέπει επίσης να είσαι ενθουσιώδης και να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια σε κάθε προπόνηση που κάνεις.

Είμαι 34 ετών, αλλά δεν το νιώθω καθόλου. Νιώθω ότι είμαι 28 ετών, είμαι αισιόδοξος. Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις σε συνεντεύξεις Τύπου. Θέλω να μιλάω στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να πείσω τον Βαχίντ Χαλιλότζιτς να με καλέσει στην εθνική ομάδα.

Είχα πολλές προσφορές από συλλόγους στην Ισπανία και την Ελλάδα, αλλά επέλεξα την ΑΕΚ. Οπως επίσης είχα προσφορές κι από τη Σαουδική Αραβία. Δύο σύλλογοι με ήθελαν εκεί. Η φιλοδοξία μου να παίξω ξανά στην Ευρώπη ήταν μεγαλύτερη και ισχυρότερη από οτιδήποτε, αυτό θα μου επιτρέψει να ξαναφορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μαρόκου και επέλεξα έναν μεγάλο σύλλογο που θα ανταγωνιστεί για τίτλους. Διαπίστωσα ότι η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη και η ΑΕΚ είναι μια οργανωμένη ομάδα που συνηθίζει να παλεύει για τίτλους. Συμμετείχε στο Champions League πριν από τρία χρόνια και ελπίζει την επόμενη σεζόν να είναι σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι στόχοι μου με την ΑΕΚ είναι να προσπαθήσω να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αν και δεν είναι εύκολο έργο, γιατί υπάρχουν τέσσερις ή πέντε σύλλογοι με την ίδια φιλοδοξία, όπως ο ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Αλ-Καντουρί και ο Ολυμπιακός με τον Γιουσέφ Al-Arabi. Θα δώσω ό,τι έχω και είμαι έτοιμος και να δείξω τον εαυτό μου στο χορτάρι».

Διαβάστε επίσης

Back to top button