Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αντικείμενα, ντου, ξύλο! ΧΑΟΣ στο Νις – Μαρσέιγ που τελείωσε με τη Μαρσέιγ να αποχωρεί! (vids/pics)

Χάος στην Κυανή Ακτή μετά τις απίστευτες εικόνες στο ντέρμπι της Νις με την Μαρσέιγ.

Χάος στην Κυανή Ακτή μετά τις απίστευτες εικόνες στο ντέρμπι της Νις με την Μαρσέιγ.

Η αναμέτρηση τινάχτηκε στον αέρα όταν ο Ντίμι Παγέ πέταξε στην εξέδρα των φίλων της Νις ένα από τα αντικείμενα που του είχαν πετάξει. Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ένα αντικείμενο τον βρήκε στην πλάτη…


Η κερκίδα «εξερράγη» από την αντίδραση του Γάλλου ποδοσφαιριστή και μερίδα φιλάθλων έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε στα χέρια με παίκτες της Μαρσέιγ.

Η ένταση πέρασε και μεταξύ των ποδοσφαιριστών των ομάδων καθώς καταγράφηκαν συμπλοκές και ανάμεσα σε παίκτες και ανθρώπους της Νις και της Μαρσέιγ.

 

Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα. Οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν επέστρεψαν στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση που έχει διακοπεί και είχαν την απόλυτη στήριξη της διοίκησης που έδωσε εντολή να μην επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά τις συστάσεις και τις… πιέσεις, η Μαρσέιγ αποφάσισε να μη γυρίσει ποτέ, με αποτέλεσμα το ματς να πάρει στα χαρτιά η Νις με 3-0. Το αποψινό θρίλερ πάντως θα έχει πολλά επεισόδια, μιας και οι Μασσαλοί θα προσφύγουν στην αθλητική Δικαιοσύνη.

«Ο διαιτητής ήταν μαζί μας, μας επιβεβαίωσε ότι η ασφάλεια δεν ήταν εξασφαλισμένη. Η απόφασή του ήταν να εγκαταλείψει τον αγώνα, αλλά η Oμοσπονδία αποφάσισε να ξαναρχίσει τον αγώνα. Δεν το δεχθήκαμε…» τόνισε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Λονγκόρια.

Το… απίθανο είναι πως μετά το τέλος του θρίλερ, οι παίκτες της Νις χειροκροτούσαν τους οπαδούς της ομάδας σα να μην είχε συμβεί τίποτα…

Image

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button