Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισπανικά ΜΜΕ: «Η Σεβίλλη προσφέρει τον Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα»

Η SPORT αναφέρει πως η Σεβίλλη έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να πάρει τον Λουκ Ντε Γιονγκ, αλλά οι Καταλανοί δεν ασχολήθηκαν.

Η SPORT αναφέρει πως η Σεβίλλη έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να πάρει τον Λουκ Ντε Γιονγκ, αλλά οι Καταλανοί δεν ασχολήθηκαν.

Τον Λουκ Ντε Γιονγκ φέρεται να πρόσφερε η Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την Sport, o 30χρονος που άφησε την Αϊντχόφεν για την Σεβίλλη το 2019 είναι προς πώληση καθώς στον σύλλογο δεν είναι ευχαριστημένοι με την προσφορά του από την περσινή σεζόν. Γι’ αυτό και πήραν εξάλλου και τον Ράφα Μιρ.

Ετσι προσπαθούν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Ντε Γιονγκ και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το καλοκαίρι τον… πρόσφεραν στην Μπαρτσελόνα όταν ο Κούμαν έλεγε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση.

Ο Ντε Γιονγκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και αποτελεί παίκτη που γνωρίζει καλά ο Κούμαν από την εθνική Ολλανδίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην διοίκηση δεν δείχνουν θετικοί με μια τέτοια μεταγραφική κίνηση και λόγω κόστους, αλλά και λόγω της κακής σεζόν που είχε πέρυσι ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής. Συμπληρώνουν μάλιστα πως στην Μπαρτσελόνα θα ήταν θετικοί μόνο με δανεισμό του παίκτη για μία σεζόν.

Ο Ντε Γιονγκ προτάθηκε και στην Γουέστ Χαμ, ενώ και η Αϊντχόφεν φέρεται να ενδιαφέρεται να τον πάρει πίσω στην Ολλανδία.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button