Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεύτερη αγωνιστική Champions League…(μέρος 2ο)

Η Τρίτη (2/10) έκρυβε πολλές συγκινήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/10) είναι επίσης πολλά υποσχόμενο.

Το μενού έχει… ματσάρες, με τα φώτα να πέφτουν κυρίως σε Λονδίνο και Νάπολη.

Σε μία από τις πιο θελκτικές συναντήσεις της βραδιάς, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Μετά την ήττα από την Ίντερ στην πρεμιέρα, τα «Σπιρούνια» θέλουν οπωσδήποτε κάτι θετικό, προκειμένου να μην χάσουν από νωρίς το… τρένο της πρόκρισης. Βέβαια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι λίγα, καθώς Άλι, Βερτόνχεν, Ντεμπελέ, Οριέρ, Γιάνσεν και Έρικσεν έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ αμφίβολος είναι ο Βορμ, με τον Γιορίς να αναμένεται να αγωνιστεί.

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα προέρχεται στα… αστέρια από το επιβλητικό 4-0 επί της Αϊντχόφεν, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ. Ο Αργεντινός, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη… έφεση κόντρα στις αγγλικές ομάδες, καθώς έχει πετύχει 20 γκολ σε 28 ματς κόντρα σε συλλόγους της χώρας. Μοναδικός απών θα είναι ο Ουμτιτί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Στο ίδιο γκρουπ, η Ίντερ  έχει την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης αν φύγει νικήτρια από την έδρα της Αϊντχόφεν.

Σε άλλη μια σπουδαία αναμέτρηση, η Νάπολι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 3-2 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων και με ένα θετικό αποτέλεσμα και στη Νάπολη θα πάρουν από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης. Στην προσπάθειά τους δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Λαλάν και Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», oι «παρτενοπέι» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά το 0-0 με τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς να υπολογίζουν στους Μερετ, Γκουλάμ και Κίρικες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Μονακό, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπριζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/10):

1ος όμιλος

22:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μονακό

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ

2ος όμιλος

22:00 Αϊντχόφεν – Ίντερ

22:00 Τότεναμ – Μπαρτσελόνα

3ος όμιλος

19:55 Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας

22:00 Νάπολι – Λίβερπουλ

4ος όμιλος

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε

22:00 Πόρτο – Γαλατασαράι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button