Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στράτσια: «Θέλουμε να χτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο»

Με τις μεταγραφές που θα γίνουν ο Μαρσέλο Στράτσια θεωρεί ότι ο Απόλλων Λάρισας θα είναι ένα πολύ καλό σύνολο

Με τις μεταγραφές που θα γίνουν ο Μαρσέλο Στράτσια θεωρεί ότι ο Απόλλων Λάρισας θα είναι ένα πολύ καλό σύνολο

Πεπεισμένος πως ο Απόλλων Λάρισας μπορεί να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν στη Super League 2 δήλωσε ο Μαρσέλο Στράτσια με δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο Στράτσια δήλωσε: «Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της. Θεωρώ ότι με την άφιξη και των νέων παικτών θα καλύψουμε και τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Οι παίκτες μου, δουλεύουν με όρεξη και πολύ καλά.

Στο φιλικό στην Ελασσόνα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δείχνοντας πείσμα και το πάθος που πρέπει. Θέλουμε όμως να ανέβουμε και άλλο, να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο μας, κ. Μαντζανά που μου είπε ότι θέλει να χτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Για το φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε 3-0, τον ΠΟΕ αν και αυτοσκοπός στα φιλικά δεν είναι η νίκη, εγώ θέλω πάντοτε να κερδίζουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν άψογα σε αυτά που ζητήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Συνεχίζουμε την δουλειά στην προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button