Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με απουσίες αλλά και τον Χουλτ εντός εναντίον του Αστέρα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ και ακολούθως ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται ο Χουλτ αλλά όχι και οι Τσόσιτς, Σιμόες, Λόπες και Αϊντάρεβιτς.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τις συνεχόμενες επιτυχίες εναντίον του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τις συνθήκες να είναι κάτι παραπάνω από καλές στις τάξεις της ομάδας, που θέλει τη νίκη στο κυριακάτικο ματς προκειμένου να μείνει στα ανώτατα βαθμολογικά στρώματα.

Το ευνοϊκό κλίμα βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και προβλήματα στο “ενωσίτικο” “στρατόπεδο”. Ο Σιμόες είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται ενώ ο Τσόσιτς αν και επανήλθε στους ρυθμούς της πρώτης ομάδας δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και δεν δηλώθηκε για το ματς με τους “Αρκάδες”.

Εκτός τέθηκαν και οι Αϊντάρεβιτς και Λόπες που υποφέρουν από τραυματισμούς ενώ μακροχρόνια απόντες παραμένουν οι Μάνταλος και Γιόχανσον. Από κει και πέρα ο Νίκλας Χουλτ, που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας αφού έπεισε τον Χιμένεθ για το επίπεδο της ετοιμότητας του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button