Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σλόβαν – Ολυμπιακός: Το κανάλι του επαναληπτικού αγώνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Σλόβαν σήμερα στις 21:45 ώρα Ελλάδας με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Σλόβαν σήμερα στις 21:45 ώρα Ελλάδας με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Σλόβαν – Ολυμπιακός: Το τελευταίο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι, καλούνται να τελειώσουν αυτό που άρχισαν την προηγούμενη Πέμπτη στο Γεώργιος Καραισκάκης. Ο Ολυμπιακός έχει ένα ισχυρό προβάδισμα με 3-0 από τον πρώτο αγώνα, ωστόσο παίκτες και προπονητής δεν δείχνουν να επαναπαύονται.

Στις χτεσινές δηλώσεις του ο κόουτς Μαρτίνς ανέφερε πως «στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Σλόβαν θα διεκδικήσει την πρόκριση. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε. Δεν πάμε να υπερασπιστούμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.».

Με σοβαρότητα αλλά και μία ηχηρή απουσία, αυτή τη Γιώργου Μασούρα θα εμφανιστούν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Μαρτίνς ωστόσο αναμένεται να έχει στη διάθεση του τους Χασάν και Σισέ που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό, αλλά και τους νεοαποκτηθείς Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες. Ο Ονιεκούρου μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καλύπτοντας το κενό του Μασούρα.

Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα στις 21:45 ώρα Ελλάδας θα είναι και πάλι το Mega.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button