Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ζητάει 220 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Εμπαπέ η Παρί!

Την… τιμή που θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν για να παραχωρήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Τύπος της Γαλλίας.

Την… τιμή που θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν για να παραχωρήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Τύπος της Γαλλίας.

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Το φετινό καλοκαίρι έχει πολλά σίριαλ, όπου άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα είναι ακόμη σε εξέλιξη. Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείχνοντας μάλιστα και προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» χτύπησε για πρώτη φορά την… πόρτα των Παριζιάνων καταθέτοντας πρόταση ύψους 160 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου φορ, αλλά οι τελευταίοι απάντησαν αρνητικά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Parisien» το ποσό που ικανοποιεί την Παρί για να παραχωρήσει τον Εμπαπέ είναι τα 220 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι πρωτευουσιάνοι δεν θέλουν να έχουν… χασούρα από τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος τους έχει κοστίσει συνολικά 215 εκατ. ευρώ όταν τον απέκτησαν από τη Μονακό το 2017.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσει τη νέα βελτιωμένη της πρόταση στην Παρί για τον Εμπαπέ, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button