Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επεισόδιο Καραπαπά με Φύτρα-Θωμαΐδη: «Αυτά που έκαναν οι φίλοι σας οι Γκιρτζίκηδες πληρώνουμε σήμερα»

Με την παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη εκτονώθηκε η ένταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία προκλήθηκε από όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Με την παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη εκτονώθηκε η ένταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία προκλήθηκε από όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Μετά την ομιλία του Κώστα Καραπαπά, στον αντιπρόεδρο των ερυθρόλευκων» απάντησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Κυριάκος Φύτρας, λέγοντας:

«Ο κ. Καραπαπάς μας προσέβαλε όλους εδώ μέσα. Αν έχει κάποια στοιχεία για τις δουλειές που κάνουμε εδώ οι παριστάμενοι, να τα πει. Ποιοι είναι άνεργοι και κονομάνε από το ποδόσφαιρο; Τα γενικόλογα και τα “μα-μου-σου-του” εκεί που ξέρετε, όχι σε εμάς. Αυτά που έκαναν οι φίλοι σας πληρώνουμε σήμερα. Του Γκιρτζίκη και των άλλων»!

Ο Καραπαπάς ζήτησε να πάρει τον λόγο, ενώ υπήρξε έντονη διαμάχη και με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαΐδη. Έπειτα από λίγα λεπτά και με την παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη η ένταση εκτονώθηκε, αλλά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» σχολιάστηκαν και από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Παναγιώτη Δημητρίου: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο φταίει για την κατάσταση σήμερα κύριε Καραπαπά, όχι η ΕΠΟ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ούτε το πρωτάθλημά σας. Εγώ δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ευρώ από το ποδόσφαιρο».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button