Σκωτσέζος διαιτητής στο Λαμία – Παναθηναϊκός!
Η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναθηναϊκό.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τους δεύτερους ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν στη Λαμία.
Λίγες ώρες πριν τα δύο ματς που θα διαμορφώσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών τους.
Στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ, ενώ οι δύο βοηθοί θα είναι οι Χοσέ Ρομέρο και Ιβάν Γρανάδο. Τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς και στο VAR θα είναι ο – επίσης Ισπανός – Ιγνάσιο Βιλανουέβα.
Από εκεί και πέρα, στο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία ορίστηκε ο Μπόμπι Μάντεν από την Σκωτία, που θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Κάλουμ Σπενς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης και στο VAR θα βρεθεί ο Πολωνός Πάβελ Πσκιτ.