Τοπικά Σπορ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας «Αριστοτέλης Σεϊταρίδης» (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/12 το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας «Αριστοτέλης Σεϊταρίδης», που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/12 το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας «Αριστοτέλης Σεϊταρίδης», που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης του φιλόξενου Δήμου Λοκρών και με την υποστήριξη του Δημάρχου Αθανασίου Ζεκεντέ ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Διελκυστίνδας κλειστού γηπέδου «Αριστοτέλης Σεϊταρίδης»

Συμμετείχαν τα σωματεία ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΜΙΑΣ , ΑΣΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ , ΑΣ ΤΚΔ ΝΕΑΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ , ΠΑΣΠΟΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΑΣΠ ΖΕΥΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ΑΣΠ ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΣ ΜΜΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ , ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΡΟΔΟΥ , ΠΑΝΗΜΑΘΕΙΑΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , ΑΣ ΑΛΚΙΜΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ , ΑΟΓ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , ΑΤΡΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με σύνολο 130 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες που διεξήχθησαν στο πρωτάθλημα.

Το εγχείρημα της ομοσπονδίας για την διεξαγωγή του χειμερινού πρωταθλήματος και την ανάδειξη και του αγωνίσματος σε κλειστό αγωνιστικό χώρο στέφθηκε από επιτυχία…

Πρωταθλητής σύλλογος με τις πιο πολλές κατακτήσεις κατηγοριών αναδείχθηκε ο ΖΕΥΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ακολουθούμενος στην δεύτερη θέση από τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και στην τρίτη θέση των ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδας υποδέχτηκε στα μέλη της το ΑΣ ΟΛΚΕΙΟΝ που εντάχθηκε στην δύναμη της.

Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε την εκλογή του Gioskas Pavlidis σε πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδας!

Ξεχωριστή στιγμή για εμάς η τιμή που μας έκανε η Katerina Pap σύζυγος του Σεϊταρίδη Αριστοτέλη στην μνήμη του οποίου αφιερώθηκε το πρωτάθλημα και παραβρέθηκε στους αγώνες!

Διαβάστε επίσης

Back to top button