Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ σε τέσσερις επιλογές

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsBet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsBet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Περνάμε σήμερα σιγά σιγά στο κυρίως μενού του σαββατοκύριακου ξεκινώντας σήμερα Παρασκευή και μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με προκριματικά Champions League, Europa και Conference League.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις του Conference και Europa League ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 στο πρώτο ματς στην Τούμπα νίκησε στην Κροατία τη Ριέκα με 2-0 και συνεχίζει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί άνοιξε το σκορ στο 11’ λεπτό και ο Μουργκ στο 80’ λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από το “Tehelné Pole” της Μπρατισλάβας και μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με συνολικό σκορ 5-2.

Οι Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου σημείωσαν τα δύο «ερυθρόλευκα» τέρματα, ισοφάρισαν δύο φορές οι Σλοβάκοι με τους Εντί και Γκριν, που έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ντε Μάρκο στο 26’.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα σε Γαλλία και Πορτογαλία και με δύο # bonus bets. Στην Γαλλία η Νάντ υποδέχεται την Λυών ενώ στην Πορτογαλία η Εστορίλ την Μαρίτιμο.

Στην κατηγορία #bonus bets θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Κόρτραικ με την Μαλίν στο Βέλγιο και με το παιχνίδι της Μπρέσια με την Κοζέντσα στην Serie B.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button