Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο Γυναικών

«Πατάει χορτάρι» η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία!

Το παρθενικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται να ξεκινήσει η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, η οποία “πατάει χορτάρι” την ερχόμενη εβδομάδα.

Το παρθενικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ετοιμάζεται να ξεκινήσει η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, η οποία “πατάει χορτάρι” την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, προχώρησε στην δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για το παρθενικό ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός παλιού γνώριμου στο κυανόλευκο κοινό, του Γιώργου Καλόγηρου ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός προπονητή και υπηρεσιακός προπονητής για μικρό χρονικό διάστημα, στην ανδρική ομάδα της Λαμίας τη σεζόν 2010-11.

Πλέον το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οι…κυανόλευκες θα πατήσουν χορτάρι εντός της επόμενης εβδομάδας για την πρώτη γνωριμία μεταξύ τους.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το νεοσύστατο τμήμα του Συλλόγου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

  • Ως ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος έχει οριστεί η Κυριακή 17/10/2021.
  • Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έξι (6) έως δέκα (10 ) Ομίλους. Ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα γίνει μετά την κατάθεση των Δηλώσεων Συμμετοχής, με γεωγραφικά κριτήρια, με απόφαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών και θα ανακοινωθεί στις ομάδες
  • Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας θα διεξάγονται Κυριακή, σε εξαιρετικές περιπτώσεις όμως επιτρέπεται να διεξάγονται Σάββατο και απογεύματα άλλων ημερών για ειδικούς λόγους (όπως αναβολή προγραμματισμένου αγώνα, αδυναμία μετακίνησης ομάδα κ.λ.π) και ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της Διοργανώτριας.
  • Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιρίστριας σε ομάδα γυναικών, που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο (12ο ) έτος της ηλικίας της
  • Είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση επτά (7) ποδοσφαιριστριών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.
  • Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστριών, που δε δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες.
  • Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, μίας (1) αθλήτριας γεννημένης μετά την 01/01/2003.
  • Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων, τριών (3) αθλητριών με ηλικία κάτω των είκοσι (20) ετών

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button