ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε με βαθμό ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ομάδα του Ολυμπιακού. #slgr #Κ19 #ακαδημία #olympiacos #matchreport #LamiaSports #eimastepantou

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας την ομάδα του Ολυμπιακού. #slgr #Κ19 #ακαδημία #olympiacos #matchreport #LamiaSports #eimastepantou

Αν και έχασε αρκετές ευκαιρίες για πάρει τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία έμεινε στο 0-0 με τους «ερυθρόλευκους», ένα σκορ που αδικεί τους γηπεδούχους.

Tο ματς:

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, ΠΑΣ Λαμία και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 0-0 το οποίο βάσει εικόνας των δύο ομάδων αδικεί τους γηπεδούχους!

Με το καλημέρα η Λαμία έδειξε τα δόντια της απέναντι στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Λάκη Παπανικολάου στις πρώτες του δηλώσεις για τους στόχους της νέας σεζόν, όπου μίλησε για το…κάτι παραπάνω!

Αυτό αποτυπώθηκε στην ουσία στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου σήμερα, όπου οι κυανόλευκοι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ανώτεροι του αντιπάλου τους χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να φύγουν ακόμα και με το τρίποντο. Δοκάρια, αρκετά χαμένα τετ-α-τετ και διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους κυανόλευκους. Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, τους έλειπε όμως η κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο. Στο 8′ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Κοντονίκο να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδούδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία όχι όμως και την τελική προσπάθεια.

Η Λαμία μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχε τις δύο κλασσικότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι να σκοράρει.

Στο 38′ ο Νικολόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας, την κράτησε και έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Λαμπρόπουλο ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά, η μπάλα κόντραρε και έχασε τη δύναμή της με τους αμυντικούς να διώχνουν.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Λαμία κέρδισε φάουλ από δεξιά, ο Νικολόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο πορτιέρο σημαδεύοντας χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, όμως ο τελευταίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Αν στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τη Λαμία να έχει τις ευκαιρίες αλλά όχι την κατοχή, το δεύτερο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 48′ με τον Παπαδάκο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Τρόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά!

Η Λαμία, ανέκτησε την κατοχή, με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε την πίεσή της ψάχνοντας το γκολ.

Στο 52′ η Λαμία χάνει ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρει. Ο Νικολόπουλος σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντραρε και κατέληξε στον Λαμπρόπουλο ο οποίος με σουτ στη κίνηση είδε τη μπάλα να σταμάτα στη συμβολή των δοκών του Παπαδούδη.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι σε διπλό σουτ του Νικολόπουλου με την φάση να τους δικαιώνει όπως φάνηκε για τις διαμαρτυρίες τους.

Οι ερυθρόλευκοι στο 68′ είδαν τον Τρόπουλο να λέει μεγαλοπρεπέστατο όχι στον Κεραμίδα σε σουτ εντός περιοχής του τελευταίου αλλά τον ίδιο παίκτη, 12 λεπτά αργότερα να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στα λεπτά που απέμεναν χωρίς να βρουν όμως το γκολ, ο Τρόπουλος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ δίνοντας στην Λαμία τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο ενδεκάδες των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία Κ19: Τρόπουλος, Κωστακόπουλος, Πέτρου, Σεντής, Γεωργούσης, Καλύβας, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Νικολόπουλος, Δερματάς

Στον πάγκο: Τσεκούρας, Δαβής, Τσιχλάκης, Αλιάι, Παλάσκας, Τερζίου, Πάντος, Μαργαρίτης, Καντάς

Ολυμπιακός Κ19: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κατσόγιαννης, Χρήστου, Κασέμι, Κουτσογούλας, Κυρσανίδης, Σταμούλης, Παπαδάκος, Καρακούτης

Στον πάγκο: Κυριαζής, Σπυριδάκης, Γιαννούλης, Πρεκατές, Ανθής, Πατήρας, Προκοπίου, Μοίρας, Ρέτσος

Διαβάστε επίσης

Back to top button