Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γιουβέντους: Σε διαπραγματεύσεις με την Παρί για τον δανεισμό του Ικάρντι

Σε διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι. #Ligue1 #MauroIcardi #PSG #Juventus #SerieA

Σε διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός δύσκολα θα είναι στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αυτή τη σεζόν. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του και όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί, ωστόσο η διοίκηση έχει διαφορετικά πλάνα γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere Della Sera», η Γιουβέντους έχει χτυπήσει την πόρτα των Παριζιάνων για τον Ικάρντι, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση. Οι «μπιανκονέρι» ενισχύθηκαν με την απόκτηση του Μόις Κεν, ωστόσο επιθυμούν και του Μάουρο Ικάρντι.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η «Γηραιά Κυρία» επιθυμεί την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, βάζοντας ρήτρα αγοράς, ενόψει της νέας σεζόν. Η Παρί από την πλευρά της είναι θετική στην παραχώρηση του Ικάρντι και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button