Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο… κάδρο Παστόρε και Λούκας για τον ΠΑΟΚ

Τα ονόματα των Παστόρε και Λούκας «παίζουν» για τον ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα δεδομένα.

Δύο νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και εφόσον προχωρήσει κάποια από τις δύο υποθέσεις θα προκαλέσει αίσθηση.

Πρόκειται για τον Χαβιέ Παστόρε και τον Λούκας Πέρεθ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό προτάθηκε στον «δικέφαλο του Βορρά», όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και η περίπτωσή του.

Φυσικά, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό όνομα και οι συστάσεις είναι… περιττές. Έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Παλέρμο (2009-11), ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2018.

Την τελευταία τριετία ανήκει στη Ρόμα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπολογίζεται. Την περασμένη σεζόν, μάλιστα, έκανε μόλις πέντε συμμετοχές με τους «τζιαλορόσι», δίχως να σημειώσει γκολ.

Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό επιθετικό, που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2013-14, έχει γίνει κίνηση για την περίπτωσή του. Είναι χωρίς ομάδα αυτήν την περίοδο (ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Αλαβές), έχει προταθεί, αλλά δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Μάλιστα, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται «ζεστός», καθώς ψάχνει για ομάδα από ανώτερο πρωτάθλημα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button