ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόβα… βασικής ενδεκάδας για τη Λαμία;

Η βασική ενδεκάδα που είδαμε σήμερα στον φιλικό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό... ίσως να είναι και η ενδεκάδα που θα δούμε τις περισσότερες φορές φέτος! Τουλάχιστον στην αρχή του πρωταθλήματος.

Τη νίκη με σκορ 0-1 πανηγύρισε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία σκόραρε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Βασίλη Κωστίκα, να αναλαμβάνει το πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Τσούκαλος για χέρι του Καραγιάννη.

Η ομάδα του Πετράκη, εμφανίστηκε σε ένα ακόμη ματς σε πολύ καλή φόρμα, έμεινε πιστή στο πλάνο, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του νεαρού προπονητή.

Όπως φάνηκε σήμερα και με την ευκαιρία της δυναμικής του αντιπάλου, ο Κρητικός κόουτς έκανε πρόβα, τη βασική του ενδεκάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε περίπου 15 ημέρες!

Δηλαδή, ο Επασί κάτω από το τέρμα, ο Σκόνδρας δεξιά, ο Σαραμαντάς αριστερά και οι Βύντρα και Αντέτζο στην αμυνα. Ο Μπεχαράνο με τον Νιάσε στο κέντρο, αριστερά Βιγιάλμπα, δεξιά Βασιλόγιαννης και στην κορυφή του 4-4-2 οι Καραμάνος και Ρόμανιτς.

Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, τουλάχιστον στα πρώτα ματς της SuperLeague 1. Τώρα, όσο αφορά το σύστημα, πρώτοι σας είχαμε υπογραμμίσει πως ο Πετράκης έχει επιλέξει το 4-4-2, το εφάρμοσε από την αρχή της προετοιμασίας και όπως φαίνεται του έχει βγει!

Διαβάστε επίσης

Back to top button