ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συμφωνία στη Super League για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου!

Απίστευτο.... κι΄όμως αληθινό! Το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους, με τη σέντρα να ορίζεται στις 11 Σεπτεμβρίου. #slgr #lamiafc #πρωτάθλημα #έναρξη #πρεμιέρα #slgrinterwetten #ΠΑΣΛαμία

Μοιάζει απίστευτο με όσα έχουν προηγηθεί (και) το φετινό καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Super League, όμως είναι αληθινό. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους, με τη σέντρα να ορίζεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση οι ομάδες ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες και αποφάσισαν ότι θα έχουμε έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να λυθούν τα θέματα που αφορούσαν την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, όπως και συνέβη.

Σε προφορικό επίπεδο υπάρχει σύμπνοια για να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ξεπεράστηκε ένα βασικό… αγκάθι στις διαφωνίες που είχαν τόσο καιρό οι ελληνικές ομάδες.

Διαδικαστικά θα χρειαστεί να υπάρξει η υπογραφή κάποιων συμβάσεων ενόψει της σέντρας, αλλά και η απαραίτητη τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επικυρωθούν και επίσημα οι σημερινές αποφάσεις, όπως και αυτή της σέντρας της φετινής Super League στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Super League:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30.

Διαβάστε επίσης

Back to top button