Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μεντί: Κατέρρευσε όταν είδε το κελί του στη φυλακή

Απροσδόκητη εξέλιξη βάσει των όσων πίστευε ο Μπέντζαμιν Μεντί για τον χώρο κράτησής του στη φυλακή. #PremierLeague #ManchesterCity #Mendy #prison #Sun

Απροσδόκητη εξέλιξη βάσει των όσων πίστευε ο Μπέντζαμιν Μεντί για τον χώρο κράτησής του στη φυλακή.

Έχασε τις αισθήσεις του… Δεν το περίμενε… Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο κράτησής του στην Αγγλία μέχρι και να εκδικαστεί η υπόθεση του δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε.

Στο σημερινό της φύλλα η «Sun» έχει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Μπέντζαμιν Μεντί και το κελί του στο σωφρονιστικό ίδρυμα στην Αγγλία που θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στην λιποθυμία του έπαιξε ρόλο και μια λάθος εκτίμηση που έκανε ο ίδιος όταν του έγιναν γνωστές οι αποφάσεις της Βρετανικής δικαιοσύνης για την περίπτωσή του.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση, κατάλαβε λανθασμένα ότι θα κρατείται σε VIP, όταν ο υπεύθυνος των φυλακών του είπε ότι θα κρατείται στη VP πτέρυγα.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος κατάλαβε ότι θα έχει πολλές ανέσεις, με την πραγματικότητα να είναι άλλη. Έτσι όταν αντίκρισε τον χώρο που θα διαμένει για το επόμενο διάστημα έχασε τις αισθήσεις του μην μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

Αρχικά, είχε κάνει αίτημα να έχει κατ’ οίκον περιορισμό. Οι Αρχές δεν το έκαναν δεκτό, εκείνος ηρέμησε λίγο όταν πίστεψε πως θα μένει στα VIP και έμεινε σύξυλος όταν είδε την πραγματικότητα.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι εξήγησαν ότι η απόφασή τους να μείνει στην πτέρυγα αυτή κρίθηκε ως αυτή που του παρέχει και ασφάλεια καθώς η παραμονή του στην VIP εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους για τη ζωή του.

«Όταν ο Μεντί έφτασε στο ίδρυμα οι υπεύθυνοι του εξήγησαν ότι για το δικό του καλό θα είναι στην VP πτέρυγα. Ίσως επειδή τα αγγλικά του δεν είναι τόσο καλά εκείνος λανθασμένα κατάλαβε ότι θα διαμένει στην VIP πτέρυγα για celebrities και αθλητές. Έτσι είχε μια τρομακτική επαναφορά στην πραγματικότητα όταν κατάλαβε σε ποιον χώρο θα κρατείται αλλά και με ποιους κρατούμενους θα συναναστρέφεται», αναφέρει μια «πηγή» από το ίδρυμα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button