Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πρόβα» ενόψει προκριματικών για την Εθνική Ελλάδος!

Την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει απόψε ο Τζον Φαν’τ Σιπ στο φιλικό με την Ελβετία.

Την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει απόψε ο Τζον Φαν’τ Σιπ στο φιλικό με την Ελβετία.

Μία νέα αρχή, με στόχο την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, θέλει να κάνει η Εθνική Ελλάδας που σε λίγες μέρες μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «γαλανόλευκη» στα τελευταία της παιχνίδια έχει δείξει θετικό πρόσωπο και ο Τζον Φαν’τ Σιπ περιμένει ανάλογη συνέχεια με φόντο τη διοργάνωση στο Κατάρ.

Απόψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα και ορισμένα πρόσωπα απέναντι στην Ελβετία στη Ζυρίχη (21:45, Cosmote Sport 1, Open, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ενόψει των αγώνων με Κόσοβο (εκτός έδρας, 5/9) και Σουηδία (στο ΟΑΚΑ, 8/9).

Μάλιστα, ενδιαφέρον έχει η δοκιμή που έκανε και στο τελευταίο φιλικό με το Βέλγιο, όταν χρησιμοποίησε στα αριστερά τους Τσιμίκα-Γιαννούλη.

Όλα δείχνουν ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί με 4-2-3-1, όμως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα ή ανάλογα με τις απαιτήσεις του να μετατραπεί σε 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει πιθανότατα ο Πασχαλάκης, με τον Βλαχοδήμο να μένει στον πάγκο. Μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – ο Ανδρούτσος, ο Τζαβέλλας (ή ο Χατζηδιάκος), ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Τσιμίκας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης με τον Σιώπη, από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Ζέκα για το Κόσσοβο.

Αριστερά ως χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο Γιαννούλης, ο Μπακασέτας θα είναι στη μέση και δεξιά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τους Βρουσάι, Μάνταλο και Λημνιό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (που έχει πρόβλημα τραυματισμού) και Δουβίκας.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button