Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιγιάλειος: Έσκασε η «βόμβα» με Γκέκα – Ανέλαβε το «τιμόνι»!

Τα ηνία του Παναιγιάλειου ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο παλαίμαχος άσος Θεοφάνης Γκέκας. #Γ_Εθνική #ΘεοφάνηςΓκέκας #Παναιγιάλειος #προπονητής

Τα ηνία του Παναιγιάλειου ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο παλαίμαχος άσος Θεοφάνης Γκέκας. #Γ_Εθνική #ΘεοφάνηςΓκέκας #Παναιγιάλειος #προπονητής

Τα ηνία του Παναιγιάλειου ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο παλαίμαχος άσος Θεοφάνης Γκέκας

Ο Έλληνας άσος που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ποδόσφαιρο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Βαλτεμίρ Ριμπέριο Τζούνιορ.

Η ανακοίνωση:

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Παναγιώτη Κορομπόκη, η οποία κι έγινε αποκλειστικά με επιθυμία του ιδίου για οικογενειακούς λόγους, η διοίκηση του Παναιγιάλειου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γκάμαρης ήρθε σε συμφωνία με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει να κατευθύνει αγωνιστικά τη Μαύρη Θύελλα. Πρόκειται για τον Φάνη Γκέκα, που σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την ποδοσφαιρική του πορεία και αξία, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση – πρόκληση που του έγινε κι από την Παρασκευή θα είναι στο Αίγιο για να αναλάβει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία.

Σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας που είναι σε διαδικασία στελέχωσης, μέχρι τώρα αριθμεί 14 ποδοσφαιριστές από τους οποίους μόνο ένας δεν είναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο (17:00) εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Συγκεκριμένα παρέμειναν κι ανανέωσαν οι: Ν. Βίλλιος (τερματοφύλακας), Δ. Πλατυκώστας (ακραίος αμυντικός), Κ. Αποστολής (αμυντικός μέσος), Θ. Βαλλιάνος (μεσοεπιθετικός), Παύλ. Λιάτος (μεσοεπιθετικός), Γ. Ροδόπουλος (αμυντικός), Άγγ. Νικολάου (ακραίος αμυντικός), Γ. Ξυνός (επιθετικός), προάχθηκε από την Κ16 ο Άγγ. Κάσα (μεσοπειθετικός), ενώ αποκτήθηκαν οι: Στελ. Καρβούνης (μέσος από Απόλλων Αιγίου), Κλεό Μπούζντρα (αμυντικός από Προοδευτική), Δ. Φουφούνης (μεσοεπιθετικός από Θήβα) και Χαρ. Χατζηαντωνίου (ακραίος αμυντικός από Ηρακλή Ψαχνών).

Στο μεταξύ η Αιγιώτικη ομάδα έχει συμφωνήσει και με τον 26χρονο Βαλτεμίρ Ριμπέριο Τζούνιορ που είναι μέσος και πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Πολωνίας. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, όμως η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του θα καθυστερήσει λόγω της απαραίτητης ανταλλαγής εγγράφων μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την Παρασκευή η απογευματινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Φάνη Γκέκα, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τεμένης κι αφού πρώτα το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει τα απαραίτητα rapid τεστ σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button