Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρονάλντο: Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε υπογεγραμμένη φανέλα του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να πάρει 80 φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο για το Βασιλικό δικαστήριο της Αγγλίας, ζητώντας και μια φανέλα με την υπογραφή του για λογαριασμό της. #CR7 #MUFC #Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να πάρει 80 φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο για το Βασιλικό δικαστήριο της Αγγλίας, ζητώντας και μια φανέλα με την υπογραφή του για λογαριασμό της. Ο Πορτογάλος είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη, από τον οποίο ζήτησε αυτόγραφο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό σε πολλούς ανθρώπους της Αγγλίας, εκτός από τους φίλους των “κόκκινων διαβόλων”.

Για την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ φαίνεται πώς έχει ενθουσιαστεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ζήτησε να λάβει μια υπογεγραμμένη φανέλα του, κάτι που τον κάνει τον μοναδικό άνθρωπο στον πλανήτη, που ζήτησε αυτόγραφο η βασίλισσα της Αγγλίας.

Εκτός από το προσωπικό αίτημά της, η βασίλισσα ζήτησε να πάρει 80 φανέλες για τα μέλη του Βασιλικού Δικαστηρίου (Royal Court).

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button