Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στον επόμενο γύρο!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών, μετά τις εκτός έδρας νίκες τους επί των Κολοσσού Ρόδου και ΑΕΚ. Το πλεονέκτημα έδρας θα έχουν οι «πράσινοι».

Ένα δεκάλεπτο, το τρίτο, ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας και να γράψει το 2-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «4».

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 87-69 του Κολοσσού στη Ρόδο, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, το εμπόδιο του οποίου καλούνται να περάσουν με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά.

Τεράστιο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με το οποίο έγραψε το 2-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, που του χάρισε την πρόκριση στην τετράδα, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 93-88 της ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ να μετρά το απόλυτο επί της Ένωσης στην εφετινή αγωνιστική περίοδο (2 νίκες στην κανονική περίοδο και 2 στα πλέι οφ) και πλέον να καλείται για το θαύμα στα ημιτελικά, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button