Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Έφτασε τις 201 συμμετοχές στη Super League ο Ούμπίδες

Ο Χαβιε Ούμπιδες στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο συμπλήρωσε τις 201 συμμετοχές στην Super League.

Είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Επόμενος στόχος είναι να ξεπεράσει τον Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος έχει 214 συμμετοχές.

Ο Αργεντινός άσος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 κι έπειτα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Πριν έρθει από την τούρκικη Όρντουσπορ, είχε φορέσει τις φανέλες του Άρη και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η πρώτη του σεζόν ήταν η πιο παραγωγική του, σε 33 παιχνίδια (2.931΄) σημείωσε οκτώ τέρματα και μοίρασε δώδεκα τελικές πάσες. Την ίδια χρονιά έπαιξε σε δύο αγώνες του Europa League, τα οποία είχαν ως απολογισμό μία ασίστ.

Οι χρόνιες που θα ακολουθήσουν θα είναι εξίσου καλές για τον Αργεντινό. Επτά γκολ κι ισάριθμες ασίστ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, βοηθώντας στο έπακρο την ομάδα μας να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την την επόμενη σεζόν. Δηλώνει παρών στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2015 και σε τέσσερα παιχνίδια θα πετύχει ένα τέρμα.

Όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι του 2019, πάλι σε τέσσερις προκριματικούς αγώνες του Europa League, ο απολογισμός του θα είναι ένα γκολ και δύο τελικές πάσες.

Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνισθεί σε 249 αγώνες που ισοδυναμούν με 17.986 λεπτά συμμετοχής. Έχει βάλει 28 γκολ κι έχει μοιράσει 47 ασίστ ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Ο Ούμπιδες απέχει 14 παιχνίδια ώστε να γράψει ιστορία με τον Ατρόμητο, σε επίπεδο Super League. Κάθε χρονιά του στην ομάδα μας είναι ξεχωριστή, κάθε αγώνας του σημαντικός, κάθε του λεπτό μοναδικό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button