Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Επίθεση» Πιάνιτς σε Κούμαν: «Δεν με σεβάστηκε καθόλου, δεν ήρθε καν να συστηθούμε»

Για την συνεργασία του με τον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και για το γεγονός ότι δεν τον σεβάστηκε αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Μίραλεμ Πιάνιτς. #Besiktas #MiralemPjanic #Barcelona #LaLiga #SuperLig

Για την συνεργασία του με τον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και για το γεγονός ότι δεν τον σεβάστηκε αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Παίκτης της Μπεσίκτας μέχρι το τέλος της σεζόν, θα είναι πλέον ο Μίραλεμ Πιάνιτς, καθώς η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον τουρκικό σύλλογο για την παραχώρησή του.

Ο Βόσνιος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «μαύρων αετών» στην εφημερίδα «Marca» αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ρόναλντ Κούμαν, η οποία ήταν κάκιστη καθώς ανάμεσα στους δύο άντρες, δεν υπήρχε ούτε η τυπική επικοινωνία.

«Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Ήταν και δύσκολο το ξεκίνημά μου γιατί άργησα να μπω στις προπονήσεις λόγω του Covid και μετά δεν ήρθε καν να συστηθούμε, να μου μιλήσει, να παρουσιαστεί μπροστά μου.

Είναι περίεργος προπονητής, μακάρι να μου είχε πει από την αρχή τι ακριβώς ήθελε από εμένα, αλλά δεν μου μίλησε ποτέ

Μετά τα παιχνίδια, όσοι είχαν αγωνιστεί πολύ έκαναν χαλαρό πρόγραμμα στην προπόνηση και οι υπόλοιποι κάναμε κανονικό πρόγραμμα. Δεν ήρθε ποτέ να δει την νοοτροπία όσων δεν παίζαμε και περιμέναμε τις ευκαιρίες μας. Πως θα μάθαινε για εμάς και θα μας υπολόγιζε;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button