Άλλα αθλήματα

US Open Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 3-2 σετ: Αποκλεισμός στο τάι μπρέικ

Στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε ο Τσιτσιπάς να περάσει το εμπόδιο του Αλκαράθ στο US Open. #StefanosTsitsipas #USOpen #tennis #CarlosAlcaraz

Στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε ο Τσιτσιπάς να περάσει το εμπόδιο του Αλκαράθ στο US Open

Σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως το US Open μετράει και το παραμικρό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πάλεψε και λύγισε γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Κάρλος Αλκαράθ με 3-2 σετ.

Στο συγκεκριμένο ματς οι δυο τους έδειξαν σχεδόν ισάξιοι. Γι’ αυτό και το ματς είχε μεγάλη αγωνία μέχρι τέλους. Κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες κρίθηκαν όλα, αφού η πρόκριση του Ισπανού στην επόμενη φάση του US Open ήρθε στο τάι μπρέικ.

Πολύ δυνατά μπήκε στο ματς ο Αλκαράθ και με το καλημέρα έστειλε μήνυμα. Πήρε τα πρώτα τέσσερα γκέιμς σερί. Ο Τσιτσιπάς απάντησε με τρία διαδοχικά, αλλά στη συνέχεια ο Ισπανός έφτασε έως το 6-3 και έκανε το 1-0 δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή μέρα.

Φορτσάτος ξεκίνησε και το δεύτερο σετ. Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του έκανε το 3-0 γρήγορα, αλλά ο Τσιτσιπάς το έφερε τούμπα. Ισοφάρισε σε 3-3 και έστω και δύσκολα στη συνέχεια έκανε το 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν… θρίλερ. Ο καθένας έπαιρνε το γκέιμ που σέρβιρε. Ο Τσιτσιπάς κάποια στιγμή βρήκε τρόπο να κάνει μπρέικ, αλλά πήρε αργότερα και την απάντηση. Στο τάι μπρέικ κρίθηκαν όλα και εκεί ο Αλκαράθ πανηγύρισε.

Με 2-1 πίσω είχε βρεθεί και κόντρα στον Μάρεϊ και το γύρισε. Ίσως αυτό να σκέφτηκε μπαίνοντας στο τέταρτο σετ, στο οποίο ήταν επιβλητικός. Δεν άφησε στον αντίπαλό του να πάρει ούτε ένα γκέιμ. Με το εμφατικό 6-0 ισοφάρισε σε 2-2.

Τα πάντα κρίθηκαν, λοιπόν, στο τελευταίο σετ. Εκεί που ο καθένας έπαιρνε το γκέιμ στο οποίο σέρβιρε. Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δυο τους. Μπρέικ δεν μπορούσε να κάνει κανείς με αποτέλεσμα να φτάσει το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Αλκαράθ στάθηκε ελαφρώς καλύτερα και με 7-5 πανηγύρισε την πρόκριση.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button