Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτό είναι το φαξ που είχε στείλει ο Μέσι για να μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα (pic)

Η καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo αποκάλυψε το έγγραφο (burofax) το όποιο έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στις 24 Αυγούστου 2020, ζητώντας να αποχωρήσει ως ελεύθερος. #LaLiga #Barcelona #LioMessi #ElMundoDeportivo #PSG

Η καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo αποκάλυψε το έγγραφο (burofax) το όποιο έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στις 24 Αυγούστου 2020, ζητώντας να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε δηλώσει τότε και δημόσια ότι δεν ένιωθε πια καλά στους Καταλανούς, ωστόσο δεν θέλησε να φτάσει την υπόθεση στα δικαστήρια και έτσι παρέμεινε την περσινή σεζόν για να αποχωρήσει τελικά ως ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Στο φαξ που είχε στείλει ο Μέσι πριν από έναν χρόνο επικαλείτο μια ρήτρας που ισχυριζόταν ότι υπήρχε στο συμβόλαιό του.

«Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου» αναφέρεται στο έγγραφο.

Η συγκεκριμένη ρήτρα την οποία επικαλέστηκε ο Μέσι, στην οποία μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος είχε παρέλθει, κάτι που σήμαινε ότι θα μπορούσε να φύγει μόνο με την καταβολή της ρήτρας των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button