FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με Βουό τελικά η αποστολή στη Ριζούπολη!

Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα συμμετείχε ο Πατρίκ Βουό στην αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με Απόλλωνα Σμύρνης.

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας της Φθιώτιδας συμμετείχε κανονικά.

Ο Ιβοριανός με πορτογαλικό διαβατήριο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές πριν από λίγα λεπτά και μπορεί να τον δούμε και να ξεκινάει ακόμη και βασικός.

Πιο αναλυτικά η αποστολή είναι:

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/11, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές εκτός του τραυματία Αναστασιάδη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε συμμετέχουν οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button