Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Δύο τεράστιες μεταγραφές αεροδρομίου στο AEW

Bryan Danielson και Adam Cole έκαναν ντεμπούτο στο AEW. #DanielBryan #AdamCole #AEW #wrestling

Bryan Danielson και Adam Cole έκαναν ντεμπούτο στο AEW. #BryanDanielson #AdamCole #AEW #wrestling

Μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του pro-wrestling είχαμε το βράδυ της Κυριακής με το All Out του AEW. Το event είχε ήδη ιστορική σημασία, αφού σηματοδοτούσε την επιστροφή του CM Punk στο ρινγκ μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά για το φινάλε είχαμε όχι μία, αλλά δύο τεράστιες εκπλήξεις.

Αμέσως μετά τη νίκη του Kenny Omega στο main event κόντρα στο Christian Cage, τα φώτα έσβησαν και την εμφάνιση του έκανε ο Adam Cole προκαλώντας πανζουρλισμό στο κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά τη Now Arena στο Σικάγο.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Cole είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο WWE, στο Takeover του NXT και στο συμβόλαιο του είχε εκπνεύσει αμέσως μετά, με τις φήμες όλες αυτές τις ημέρες να οργιάζουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τελικά ο προορισμός του είναι το AEW και στάθηκε μάλιστα δίπλα στα μέλη της Elite. Και ενώ όλα έδειχνα ότι All Out ολοκληρώνεται εκεί με τον Kenny Omega να ετοιμάζεται να… καληνυχτίσει, η γνώριμη μελωδία του Ride of the Valkyries προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο κοινό αφού σήμανε την άφιξη του Bryan Danielson ( γνωστού ως Daniel Bryan στο WWE).

O Bryan που συμμετείχε στο main event της φετινής Wrestlemania, εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο WWE πίσω στα τέλη Απριλίου στο Smackdown, ενώ από τον Ιούλιο ήταν κοινό μυστικό ότι έρχεται στο AEW όπως και ο CM Punk.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button