FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Από τον ΟΠΑΠ «κλειδωμένο» το ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης!(pics)

Από την μία η ισοπαλία στο ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης δίνεται σε εξευτελιστική απόδοση, από την άλλη ο ΟΠΑΠ το έχει «κλειδωμένο».

Όπως κάνουμε εδώ στο LamiaSports πριν από κάθε παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, εξετάζουμε τις στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα με τη βοήθεια μεγάλων στοιχηματικών ιντερνετικών εταιρειών.

Αυτή τη φορά όμως, δυσκολευτήκαμε αρκετά, μιας και από τη μία στον ΟΠΑΠ δείχνει το παιχνίδι και τις αποδόσεις «κλειδωμένα», ενώ από την άλλη δεν υπάρχει σε όλες τις εταιρείες ως επιλογή για να ποντάρεις στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ πως φαίνεται αυτή την στιγμή στο site του ΟΠΑΠ το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία:

Όμως, υπάρχει το παιχνίδι σε δύο εταιρείες, με την ισοπαλία να «κλεβει» την παράσταση, καθώς η απόδοση του «Χ» δεν ξεπερνά το 1.50.

Πιο συγκεκριμένα στη «Stoiximan.gr» η νίκη του ΠΑΣ Λαμία δίνεται στο 4.85, ενώ το «διπλό» του Απόλλων στο 6.00. Η ισοπαλία εδώ θα την βρείτε 1.47.

Τέλος, στην «Bet365.com» ο «άσσος» της Λαμίας δίνεται στο 4.33 με τη νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να μην έχει μεγάλη διαφορά στο 4.50. Και εδώ η ισοπαλία είναι αυτή που τραβάει τα βλέματα ώντας στο 1.50.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button