Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Να και κάποιος στη Γιουνάιτεντ που δήλωσε πως δεν χάρηκε με την έλευση Κριστιάνο…

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ είναι σίγουρα ένα από τα ερωτηματικά της φετινής σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. #PremierLeague #ManchesterUnited #VanDeBeek #CristianoRonaldo

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ είναι σίγουρα ένα από τα ερωτηματικά της φετινής σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός ήρθε στο Ολντ Τράφορντ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ωστόσο πέρυσι δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Σόλσκιερ αν και στο ξεκίνημα του καλοκαιριού δεν υπολόγιζε τον Ολλανδό, φαίνεται πως στο τέλος άλλαξε γνώμη…

Ωστόσο και ο μάνατζερ του πρώην άσσου του Άγιαξ τονίζει με δηλώσεις του πως η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν καλό νέο για τον πελάτη του.

Πάντως, υποστήριξε πως μετά και την τελευταία συζήτηση που είχε με τον Σόλσκιερ, θεωρεί πως ο κόουτς της Γιουνάιτεντ θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Φαν ντε Μπέεκ!

Μπέεκ

«Ο Κριστιάνο ήρθε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφτασε στην Αγγλία. Ξέρουμε πως αυτό το νέο δεν είναι καλό για εμάς, για τον παίκτη που μου δηλαδή (Φαν Ντε Μπέεκ). Ο Πογκμπά παίζει στα αριστερά και ο ερχομός του Κριστιάνο σημαίνει πως θα υπάρχει μια έξτρα λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή για τον Σόλσκιερ. Ο Πογκμπά θα μεταφερθεί και από αριστερά, πλέον θα αγωνίζεται στο κέντρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Ολλανδού άσσου!

«Μιλήσαμε, τόσο με τον Σόλσκιερ, όσο και με την διοίκηση και μας είπαν να βρούμε ομάδα. Η αναζήτηση μας σταμάτησε στην Έβερτον και είχαμε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου. Όμως την τελευταία μέρα μας ενημέρωσε η Γιουνάιτεντ πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο παίκτης.», είπε ο εκπρόσωπος του Ολλανδού.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button