FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ: Αν τα λεφτά… έπαιζαν μπάλα!(pics)

Αν και σαν ΠΑΣ Λαμία δεν μας συμφέρει να κάνουμε τη συγκεκριμένη σύγκριση, παρόλο αυτά θα βάλουμε απέναντι «κυανόλευκο» μπάτζετ αυτό του ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει το pre game show με ένα θέμα… που θα «παιχτεί» στα μπάτζετ.

Για πάμε…

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ακριβότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και μία από τις πιο ακριβές που έχουν αγωνιστεί στη SuperLeague.

Αυτή την στιγμή και σύμφωνα με το transfermarkt.com, το total market value της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέρχεται στα 59,30 εκατ. €.

Μάλιστα, η ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα, διαθέτει στο ρόστερ της τέσσερις ποδοσφαιριστές που κοστίζουν αυτή την στιγμή πάνω από 3 εκατ. €.

Πάμε να τους δούμε:

Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Σουηδος 32χρονος αμυντικός χαφ είναι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η τιμή του ανέρχεται στα 6,50 εκατ. €.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος «μπόμπερ» του ελληνικού κλαμπ έρχεται δεύτερος με τιμή στα 6 εκατ. ευρώ ακριβώς.

Δημήτρης Πέλκας, ο Έλληνας της λίστας. Ο μεσοεπιθετικός διεθνής ποδοσφαιριστής στα 25 χρόνια του κοστίζει 4 εκατ. €.

Μαουρίτσιο, ο έμπειρος 30χρονος μέσος έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλα κλαμπ έχει φτάσει να έχει τιμή στα 3,50 εκατ. €.

Τέλος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος στα 32 του χρόνια έχει ακόμη την ποδοσφαιρική του τιμή αρκετά ψηλά, καθώς κοστίζει 3 εκατ. €.

Και περνάμε στο «κυανόλευκο» μέρος…

Το total market value της ομάδας από το «transfermarkt» έχει οριστεί στα 8,40 εκατ. € και παραμένει το ίδιο.

Όσο αφορά τώρα τα market value των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, έχουμε τα εξής:

Πρώτος σε αξία είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο με 900χιλ €, ενώ ακολουθεί ο Σταύρος Βασιλαντώπουλος με 500χιλ € και ο Τάσος Καραμάνος ακριβώς με την ίδια αξία.

Τέταρτος της λίστας, είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, του οποίου η τιμή ανέρχεται στις 450χιλ. €.

Με 400χιλ € έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές της Λαμίας και αυτοί είναι οι Ντένις ΕπστάινΜπόγιαν ΣαράνοφΕλίνι Δημούτσος, Ντάνιελ Αντέτζο και Μάρκ Ασιγκμπα, με τον Βασίλη Πλιάτσικα να συμπληρώνει την δεκάδα έχοντας value τα 350χιλ. €.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button