Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει και Νταβίντ Λουίζ η Σαλερνιτάνα!

Την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ θέλει να κάνει η Σαλερνιτάνα. #SerieA #Salernitana #DavidLuiz #FrankRibery #transfer

Την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ θέλει να κάνει η Σαλερνιτάνα.

Η νεοφώτιστη στην Serie A μοιάζει αποφασισμένη για να κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.

Εδώ και μέρες έχει δώσει τα χέρια με τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στην Σαλερνιτάνα.

Η ιταλική ομάδα όμως επιθυμεί και την ενίσχυσή της στην αμυντική γραμμή. Γι’ αυτό και σε πρώτο πλάνο, βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχε μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και η Σαλερνιτάνα έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις μαζί του, για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των επόμενων 24 ωρών να υπάρξει και συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να κλείσει το θέμα, θετικά ή αρνητικά.

Πάντως, η Σαλερνιτάνα δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Λουίζ, καθώς και η Λάτσιο φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button