Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Τα φιλικά και η πραγματικότητα

Από τα τεστ του καλοκαιριού ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να περάσει με την ίδια επιτυχία στα επίσημα ματς. #slgr #asterasfc #ομάδα #season2021_2022 #slgrinterwetten

Από τα τεστ του καλοκαιριού ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να περάσει με την ίδια επιτυχία στα επίσημα ματς

Ένα φιλικό από μόνο του δεν λέει ποτέ τίποτα. Αυτό που έκανε, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης αυτό το καλοκαίρι δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Τα θετικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Η συνέπεια που έχει ο Αστέρας Τρίπολης λέει αρκετά. Μεμονωμένο γεγονός σε καμία περίπτωση δεν είναι. Ακόμα και οι αντίπαλοί του το παραδέχονται. Στα περισσότερα φιλικά που έδωσε, ακούστηκε η ατάκα ότι ήταν «ο καλύτερος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε».

Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ έμεινε το ίδιο και αυτό βοηθάει. Βγαίνουν οι αυτοματισμοί, γνωρίζει ο ένας τον άλλον και ο Αρκάδες δεν χρειάστηκαν τον χρόνο που ήθελαν άλλες ομάδες για να δέσουν. Ωστόσο, όταν όλα πάνε τόσο καλά, πάντα γίνονται και δεύτερες σκέψεις.

Πόσες φορές είδαμε ομάδες να διαπρέπουν στα φιλικά και να την πατούν στα επίσημα; Όχι ότι απαραίτητα θα το πάθει αυτό ο Αστέρας Τρίπολης. Δεν παύουν, όμως, να το σκέφτονται και αυτό για παν ενδεχόμενο. Και το πρόγραμμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ξεκίνημα στο Αγρίνιο, μετά ΠΑΟΚ εντός και ταξίδι στο Ηράκλειο. Τρία τεστ δυνατά που θα δείξουν πόσο απέχουν τα φιλικά από την πραγματικότητα…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button