Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΑΟ Λαμίας η Heloiza Pereira! (pics)

Τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Λαμίας, η δεύτερη ξένη αθλήτρια της ομάδας, Heloiza Lacerda Pereira. #VolleyLeague #ΑΟΛ #HeloizaLacerdaPerreira #volley

Τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Λαμίας, η δεύτερη ξένη αθλήτρια της ομάδας, Heloiza Lacerda Pereira. #VolleyLeague #ΑΟΛ #HeloizaLacerdaPerreira #volley

Η Heloiza, ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις του ΑΟ Λαμίας και θα βρίσκεται στη διάθεση του Ηλία Αγγέλη ενόψει των δύσκολων φιλικών αναμετρήσεων που πλησιάζουν.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας αναφέρει:

Νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής 5/6/2021 κατέφθασε στην χώρα μας η δεύτερη ξένη αθλήτρια του Α.Ο. Λαμίας για την φετινή σεζόν, η Heloiza Lacerda Pereira.

Την παίκτρια υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βοηθός προπονητή, Κώστας Αγγουράς αλλά και ο team manager της ομάδας.

Εχθές 6/9/2021 η «Helô» ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα μας, μιας και πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση.

Η παίκτρια προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Όλοι στην ομάδα είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί μαζί μου. Ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα ώστε να επανέλθω σε καλή φόρμα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για την ομάδα, παρόλα αυτά γνωρίζω ότι θέλει να εδραιωθεί στην κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν πολλές ξένες αθλήτριες, μερικές από τις οποίες μάλιστα γνωρίζω. Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα και δεν είχα τον χρόνο να ψάξω πολλές πληροφορίες για την ομάδα, επικεντρώθηκα κυρίως στις πληροφορίες για την πόλη, διότι έπρεπε να προετοιμάσω τα πάντα και να βγάλω VISA. Προσπάθησα να διατηρήσω την φόρμα μου μέσα από προσωπικές προπονήσεις στην πατρίδα μου. Εδώ βρήκα… «τρελά» κορίτσια και πιστεύω πως θα το διασκεδάσουμε. Υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα δώσω το καλύτερο δυνατό, θα φέρω καλή ενέργεια στο γήπεδο, όπου ο κόσμος δεν μπορούσε μέχρι πρότινος να έρθει λόγω Covid. Θέλω να δείξω σε όλους ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στον Α.Ο. Λαμίας.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button