ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… και οι «μικροί» του!

Ο ΠΑΣ Λαμία πρόσθεσε άλλον έναν «πιτσιρικά» στη λίστα της SuperLeague με τις συμμετοχές ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά.

Ο ΠΑΣ Λαμία πρόσθεσε άλλον έναν «πιτσιρικά» στη λίστα της SuperLeague με τις συμμετοχές ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά.

Βλαχομήτρος, Γρίβας και Τσαούσης πρόσθεσαν τα ονόματά τους στους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στο φετινό πρωτάθλημα και είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά.

Ο Ανέστης Βλαχομήτρος που έκανε ντεμπούτο με τη Λαμία, γίνεται ο πρώτος παίκτης που φορά τη φανέλα της σε ηλικία κάτω των 20 ετών.

Στις τρεις σεζόν που η Λαμία είναι στην κατηγορία, πολύ λίγους μικρούς χρησιμοποίησε. Ο νεότερος ήταν ως τώρα ο Παναγιώτης Κατσίκας, που τον περασμένο Μάιο στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ήταν 20 ετών ενός μήνα και 24 ημερών. Ο Βλαχομήτρος… συνέτριψε το ρεκόρ της Λαμίας, αφού είναι 18 ετών και 16 ημερών!

Είναι επίσης ο τρίτος νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίζεται στη φετινή σεζόν. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού έπαιξε σε ηλικία 17 ετών, 10 μηνών και 23 ημερών, και ο Χρήστος Μανδάς του Ατρομήτου σε ηλικία 18 ετών και τριών ημερών.

Αυτοί είναι τρεις από τους τέσσερεις γεννημένους το 2001 ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει συμμετοχή φέτος. Ο άλλο είναι ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού, γεννημένος αρχές του 2001. Ο Μανδάς αν και τερματοφύλακας, έχει γίνει βασικός, αφού έχει πάρει ήδη έξι συμμετοχές!

Έχουν αγωνιστεί εννέα ακόμα ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί το 2000. Πέρα από τον Βλαχομήτρο σε αυτή την αγωνιστική έκαναν ντεμπούτο ο Φρίξος Γρίβας με τον Πανιώνιο και ο Μάριος Τσαούσης με το Βόλο. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ο μοναδικός μεταξύ των 13 νεαρών, που έχει σκοράρει στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button