Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάνοπλος στα Γιάννενα ο Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχτεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/12 17:15) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόλλων Σμύρνης.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχτεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/12 17:15) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόλλων Σμύρνης.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος την Κυριακή (3/12) αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου η οποία θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2021, θα αγωνιστεί απέναντι στους Ηπειρώτες, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδική διαφορά σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα,σε σχέση με αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό είναι η παρουσία του Γιαννακόπουλου αντί του Κότσαρη.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για το εν λόγω παιχνίδι, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως «αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας».

Όσον αφορά την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», η οποία αναχώρησε οδικώς για τα Γιάννενα, αυτή απαρτίζεται από τους: Βερούλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν και Κιτόκο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button